29.08.2024.

00:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Hvang zabrinuo "delije": Ne znam da li ostajem

Fudbaleri srpskog šampiona plasirali su se u Ligu šampiona, pošto su na svom terenu savladali Bode Glimt sa 2:0 (1:0) u revanš meču plej-ofa za plasman u elitno takmičenje. Jedan od najboljih igrača na terenu bio je odlični vezista iz Južne Koreje, koji je prošlog leta stigao na "Marakanu" iz grčkog Olimpijakosa.

Tokom čitavog leta spominjalo se da bi mogao da ode iz Zvezde, a on je nakon pobede vredne plasmana u Ligu šampiona izjavio da ta mogućnost i dalje postoji.

Pustite me jedan dan da ne razmišljam o fudbalu. Ne znam da li ostajem, imamo još tri dana do kraja prelaznog roka, videćemo šta će biti - kaže Hvang, uz dodatak da bi voleo da sa crveno-belima igra u grupnoj fazi Lige šampiona.

Korejski fudbaler kaže da svi treba da budu srećni zbog velikog uspeha.

Informer

 

- U ovakvoj utakmici smo dali sve, nismo ništa ostavili. Navijači su dali sve od sebe, kada ste igrač, morate date svoj maksimum. Vrlo smo zahvalni navijačima - dodaje on.

Veruje da će ekipa napraviti bolji rezultat u eliti nego prošle godine.

- Kada ste u Ligi šampiona, svaki tim je izuzetno jak, nije važno koga ćemo imati. Moramo da budemo bolji nego prošle sezone, srećni smo. Ne treba tu da se zaustavimo, treba da napravimo dobar rezultat - ističe Hvang.