29.08.2024.

07:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Real, Arsenal, Atletiko... Probajte i vi da izvučete rivale Zvezde u LŠ!

Crveno-beli su sinoć pred svojim navijačima savladali Bode Glimt sa 2:0 (1:0) i tako anulirali prednost rivala iz prvog meča (2:1). Ekipi iz Beograda pobedu na "Marakani" doneli su Bruno Duarte pogotkom sa penala u 26. minutu i Uroš Spajić golom glavom u 59.

Ekipa Vladana Milojevića saznaće rivale na današnjem žrebu od 18 sati, a već je poznato sa kim crveno-beli mogu da igraju u novom formatu takmičenja. Zvezda će imati osam različitih rivala, što će biti po prvi put primenjeno u kupovima pod okriljem UEFA, a navijači već imaju brojne želje kada su pitanju protivnici.

Dok neki prizivaju što jače, šampiona Evrope Real Madrid ili moćni Mančester siti, drugi žele povoljnije (koliko povoljni mogu da budu), odnosno one protiv kojih je moguće doći do pozitivnog rezultata.

Navijačima će sigurno biti zanimljivo da sami iskalkulišu, a na popularnim simulatorima na internetu možete i sami da okušate sreću i da izvučete protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona. To možete da probate na ovom linku, uz napomenu da je simulator vrlo jednostavan i da je potrebno samo da unesete ime kluba i da kliknete na "draw".

Mi smo pokušali i ekipe koje su Zvezdi zapale su neverovatne.

Informer