29.08.2024.

08:00

Foto: Tanjug

Sport

Šok posle plasmana u LŠ! Hvang ide iz Zvezde!? Marin potvrdio da imaju ponude za Korejca!

Tu informaciju potvrdio je i tehnički direktor Beograđana Marko Marin, koji je u razgovoru za Informer nakon plasmana u Ligu šampiona i pobede nad Bode Glimtom (2:0) otkrio da Zvezda ima ozbiljne ponude za korejskog internacionalca.

Naravno, nekadašnji reprezentativac Nemačke nije želeo da otkriva o kojim timovima se radi, ali naglašava da će rukovodstvo crveno-belih koliko danas obaviti razgovore sa Hvangom, nakon čega će biti poznato da li ide ili ostaje.

U ovom momentu, nije isključena mogućnost ni da sjajni vezista ode sa "Marakane".

- Što se tiče In Boma... On je vrhunski igrač, dokazao je koliko se bori za klub i koliko voli klub. Sačekaćemo ovih dana. Ako želi da ide, zaslužio je i možda ga pustimo - poručuje Marin.

Na konkretno pitanje da li klub ima ponude, Marin je dao konkretan odgovor.

- Imamo. Imamo nekoliko ponuda. Sešćemo sa njim i odlučićemo najbolje za njega i za klub - naglašava Zvezdin funkcioner.

Informer

Ono što je za crveno-bele maltene postalo prepoznatljivo posle svakog plasmana u Ligu šampiona je to da dovodi igrače poslednjeg dana prelaznog roka. Marin ni ovog puta ne isključuje takvu mogućnost.

- Pokušali smo da dovedemo igrače na vreme i mislim da smo uspeli. Videli smo da je ekipa dobra i spremna da igra sa ovakvim timovima. Videćemo šta će se desiti u narednih par dana - kaže Marin.

Informer

In Bom Hvang

Što se tiče Hvanga, on je sinoć nakon pobede nad Bode Glimtom izjavio da još uvek ne zna da li ostaje, čime je na neki način i nagovestio da će biti drame oko njegovog statusa u naredna dva dana.

Podsetimo, prelazni rok na tlu centralne Evrope završava se 31. avgusta u ponoć.