29.08.2024.

07:48

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Terzić se oglasio: "Marakana" je pokazala koliko je moćna, pobeda i za srpski fudbal

Čelnik Zvezde je prvo nakon velike pobede i uspeha otvorio šampanjac na "Marakani" i proslavio sa najbližim saradnicima.

- Čestitam fudbalerima, stručnom štabu, mojim saradnicima, navijačima, kao i svim zaposlenima u Crvenoj zvezdi na još jednom fantastičnom uspehu koji smo svi zajedno ostvarili. Ponovo je "Marakana" pokazala koliko je moćna i koliko je podrška navijača prevaga u našu korist. Bilo je ovo fantastično veče na "Marakani", još jedno o kom će se dugo pričati i mislim da svi zvezdaši mogu da budu ponosni zbog aktuelnog trenutka u kom se naš klub nalazi.  - istakao je Zvezdan Terzić.

Informer

Crvena zvezda je u drugu sezonu u nizu.

- Ovo je pobeda i za srpski fudbal, drago mi je što ćemo ponovo predstavljati našu zemlju u Ligi šampiona. Pokazali smo da nam je tu mesto, uspeli da iz minusa u Norveškoj dođemo do pobede i plasmana. Potvrdilo se i sve ono što smo mi u klubu znali još kada smo sastavili ovu ekipu, a to je da je ovo tim pun sjajnih igrača sa fenomenalnim karakterom. Svakog dana je lepo biti zvezdaš, ali ove večeri je to za nijansu još lepše - poručio je čelnik Zvezde.