29.08.2024.

20:03 >> 22:48

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Terzić o rivalima u Ligi šampiona: Ovo smo želeli, nećemo se pomeriti nikome

Crveno-beli će u novom formatu elitnog takmičenja igrati protiv Barselone, Intera, Milana, Benfike, PSV, Jang Bojsa, Štutgarta i Monaka, odlučeno je voljom žreba u Monaku. 

Prvi operativac kluba sa "Marakane" ističe da je želeo upravo ovako atraktivne rivale. 

- Ovo smo želeli, ovo smo hteli. Mi sad komtarišemo kako smo zadovoljni sa žrebom, igramo Ligu šampiona protiv najboljih. Ovo više nije grupa, ovo je Liga šampiona. Pravi se jedinstvena tabela sa 36 timova, dobili smo sedam protivnika mislim po meri. Dovodimo evropske veličine u Beograd kao što su Barselona, Benfika, PSV i Štutgart na "Marakani" biće spektakl. Idemo u Bern kod Jang bojsa, koji nam je veliki dužnik. Imamo dve istorijske utakmice, idemo u Milan - poručio je Terzić iz Monte Karla i dodao: 

Informer

Delegacija Crvene zvezde na žrebu u Monaku

- Ja sam zadovoljan, koga kod da samo izvukli, ja sam zadovoljan. Mislim da Crvena zvezda iz sezone u sezonu raste, imamo dobre igrače, trenera, hrabru ekipu. Sinoć protiv Bodea smo pokazali jedan takmičarski fudbal i da možemo da igramo protiv svakoga. Ovaj nivo Lige šampiona, tu smo gde smo izborili smo se našim rezultatima da budemo ovde gde jesmo i nećemo se pomeriti nikome.

Terzić nije hteo da se bavi mogućim kalkulacijama i koliko će crveno-belima biti potrebno da u novom formatu prođu u nokaut fazu. 

- Nama je najvažnija prva utakmica, ne želim da razmišljam o sledećoj. Kalkulacije su za navijače, za medije, ja hoću da budem fokurisani, da budemo pravi, da budemo profesionalnci u prvoj utakmici, da je odigramo maksimalno da idemo na pobedu i tri boda, pa ćemo tek posle toga pričati o sledećem protivniku - ističe generalni direktor srpskog šampiona. 

Terzić je na kraju otkrio i protiv kojeg protivnika bi želeo da otvori takmičenje u Ligi šampiona. 

- Barselona u Beogradu - jasan je Terzić.