29.08.2024.

20:31

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Legendarni golgeter o žrebu za Ligu šampiona: Zvezdaši su ovo željno čekali, Marakana će biti krcata!

Još uvek aktuelni rekorder po golovima u evrokupovima ističe da crveno-bele očekuje osam spektakulranih utakmica kod kuće i na strani.

- Težak žreb, teška grupa i protivnici. Pozitivno je što ćemo u Beogradu gledati najbolje evropske klubove, sa pedigreom i istorijom, što zvezdaši i naši ljubitelji fudbala baš takav tim mečeva željno čekaju. Na kraju, to je i dobra prilika da se prisustvuje fenomenalnim sportskim događajima - kaže Filipović za "Informer".

Informer

 

Dva gostovanja u Milanu, put u Monte Karlo i Bern, a na naš najveći stadion stižu Barsa, Benfika, Štutgart i PSV.

- Moglo je biti bolje, ali i gore, jednostavno žreb je tako hteo. O rezultatima sada ne treba pričati, mnogo su jaki timovi. Ono što je najvažnije napuniće se i Marakana, siguran sam da će igrači Zvezde dati svoj maksimum i sto odsto sebe sa publikom koja je uvek bila 12 igrač i uz čiju podršku je sve moguće.

Ono što je posebno zanimljivo je da je Filipović igrao i u Benfiki,a za klub iz Lisabona ga takođe vezuju lepe uspomene. 

- U neku ruku mi je drago što će doći Benfika u Beograd, tim koji je u ovom prelaznom roku promenio dosta igrača, mnogi su otišli. Lisabonski klub je uvek jak, ali stil igre odgovara Zvezdi tako da je u tom fudbalskom spektaklu moguće da Milojevićevi momci dođu do sva tri boda - zaključio je Zoran Filipović