31.08.2024.

11:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok vesti iz Španije! Propao transfer Zvezdinog štopera, razlog je bizaran!

Čitavu priču donosi španski portal "Eraldo", gde je do detalja opisano šta se sve dešavalo u četvrtak, kada je posao bio pri zaključenju.

Prema tvrnjama pomenutog sajta, Leković je u četvrtak potpisao papire i pristao je na selidbu u Saragosu, a klub je trebalo da ga prijavi za takmičenje ili tada ili juče (petak). Ipak, u administraciji Saragose kao da su zaboravili na Lekovića, pa nisu na vreme poslali papire u sedište tamošnje kuće fudbala.

Kako se navodi, bili su zauzeti da ozvaniče pozajmice Alberta Martija iz Valensije i Adua Aresa iz Atletik Bilbaa. Za to vreme, propustili su priliku da registruju Srbina, a rok im je istekao u petak u ponoć. Što znači da će Stefan i dalje biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću i Crvenoj zvezdi.

"Dokumentacija je bila uredna, zadovoljni su bili i Zvezda, i Saragosa, i fudbaler, ali je registracija zakasnila. Čelnici takmičenja ne slušaju izgovore, osim ukoliko ne postoji očigledan i opravdan razlog. U suprotnom, rokovi ne smeju da se prekorače, ni minimalna kašnjenja nisu dozvoljena", piše "Eraldo".

Informer

Dakle, Stefan Leković barem zasad neće ponovo put Španije, gde je prošle godine igrao za B tim Viljareala. Ostaje da se vidi kakva će mu biti uloga u redovima srpskog šampiona, koji je nedavno angažovao slovenačkog štopera Vanju Drkušića, ali u međuvremenu je prodao Nemanju Stojića.