31.08.2024.

18:38

Foto: Starsportphoto

Sport

Nije bitno ko su protivnici, na nama je da se spremimo! Miliojević o Ligi šampiona

Žreb za elitno takmičenje spojio je klub sa "Marakane sa Barselonom, Interom, Milanom, Monakom, Štutgartom, Benfikom, PSV Ajndhovenom i Jang Bojsom.

- Kada je reč o žrebu ako igrate utakmice na nivou Lige šampiona mislim da nije toliko bitno ko će biti protivnik. Nama je drago da smo u Ligu šampiona. Respektujemo sve ekipe, videli smo da među našim protivnicima ima pet osvajača Lige šampipna, što samo govori o njihovoj istoriji i kvalitetu. Na nama je da se spremimo na najbolji mogući način i dostojno reprezentujemo naš grad, srpski narod, navijače Crvene zvezde, klub i Srbiju uopšte. Mislim da je to još uvek daleko, moramo biti fokusirani na domaće prvenstvo, takvi su nam ciljevi, tako se moramo i ponašati - rekao je Vladan Milojević.

Informer

Sada je na redu duel s Radničkim Iz Kragujevca u gostima koji je na programu u nedelju od 19.00.

- Radnički drži kontinuitet igara od prošle godine. Dosta igrača je ostalo u timu. Ekipa su koja igra dinamičan fudbal. Možda su imali nekih malih problema u početku sezone, ali sada već polako dolaze do prepoznatljive forme. Očekuje nas jako teška utakmica i oni su tim koji se ogleda u jakom kolektivu - rekao je on.

Bilo je reči o aktivnostima Crvene zvezde u finišu prelaznog roka, te da je svestan da neke ponude moraju da se prihvate.

- Rekao sam da naš sportski sektor radi veoma dobro. Naravno da uvek moramo da pratimo i finansije, da pravimo balans. Srećan sam i zadovoljan kad svi moji igrači ostanu, ali sam takođe i svestan da ako stigne neka dobra ponuda za našeg igrača, da on treba da se proda. Jednostavno moramo da se prilagođavamo takvim situacijama. Videćemo kako će se prelazni rok završiti - zaključio je Milojević.