03.09.2024.

11:53

Foto: Starsportphoto

Sport

Gotovo! Radonjić se vratio u Zvezdu!

Ovu vest preneo je "Mocart sport", a povremeni reprezentativac Srbije potpisaće ugovor na tri godine sa šampionom države i učesnikom Lige šampiona.

Povratak brzonogog ofanzivca bio je donekle i očekivan. Tokom celog leta spekulisalo se da će doskorašnji fudbaler Torina napustiti taj klub i ponovo zaigrati na "Marakani". U nekim momentima delovalo je da je posao gotov, u nekim da je čak Zvezda odustala od Nemanjinog dovođenja, a na kraju posao je sklopljen i to svega nekoliko sati pred istek roka za registraciju novih igrača za Ligu šampiona.

Prema saznanjima "Mocart sporta", Zvezda je za Radonjića platila određeno obeštećenje za Radonjića, mada se na navodi koliki je tačan iznos.

"Urbano Kairo (predsednik Torina, prim.aut.) nije želeo bez obeštećenja da pusti igrača koji je sa Bikovima imao ugovor do leta naredne godine. Pregovaralo se tokom čitavog dana, a sve je dogovoreno danas, kada su crveno-beli pristali da plate simboličnu svotu novca za obeštećenje", prenosi "Mocart sport".

Radonjić će crveno-beli dres ponovo zadužiti nakon šest godina, a verovatno neće biti jedino pojačanje u toku današnjeg dana, pošto crveno-beli traže i fudbalera na poziciji centralnog veziste, gde je igrao In Bom Hvang, koji je otišao u Fejenord.