03.09.2024.

14:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Puma odlazi iz Zvezde! Silas potpisao otkaz čoveku koji je stigao na "Marakanu" pre dva meseca!

Kako saznaje "Mocart sport", Rodrigez će karijeru nastaviti u Meksiku, a crveno-beli će za ovaj transfer inkasirati 2.500.000 evra. Ime novog kluba još uvek nije otkriveno.

Rodrigez nije uspeo da se nametne u timu Crvene zvezde, uprkos očekivanjima koja su ga pratila prilikom dolaska iz portugalskog Famalikaa za 2.000.000 evra. Njegova prilika da se dokaže u Superligi Srbije i u utakmici protiv Radničkog iz Gornjeg Milanovca nije donela željeni rezultat, a pritisak i konkurencija u timu uticali su na njegov pad forme i samopouzdanja.

Informer

Puma Rodrigez

Dolazak Silasa iz Štutgarta dodatno je pojačao konkurenciju na krilnim pozicijama, gde su već prisutni Piter Olanjinka, Felisio Milson, Aleksandar Katai, kao i mladi talenti Lazar Jovanović i Jegor Prucev.

S obzirom na to da je Crvena zvezda ovim transferom ostvarila dobit od 500.000 evra, prelazak Rodrigeza u Meksiko predstavljao je najbolje rešenje za sve strane.

Odlazak Rodrigeza otvara prostor za stabilizaciju tima u predstojećim izazovima, dok će se on približiti porodici i tražiti novu priliku za afirmaciju u novoj sredini.