03.09.2024.

18:39

Foto: EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Sport

INFORMER SAZNAJE! Zvezda kreće po Jovića ako ispuni ovaj uslov! Ludačka trka sa vremenom na "Marakani"!

Posle vesti o transferima Radeta Krunića i povratka Nemanje Radonjića, kao i dogovora vezanog za dolazak Silasa Katompe Mvumpe iz Štutgarta - pred istek roka za prijavu igrača za Ligu šampiona stiže nova bomba!

Trener Milana Paulo Fonseka izostavio je srpskog reprezentativca sa spiska licenciranih igrača za elitno takmičenje, što crveno-beli žele da iskoriste i vrate bivšeg napadača na pozajmicu.

Iako su "rosoneri" nedavno produžili ugovor Joviću, u međuvremenu su na "San Siro" stigla dva ogromna  pojačanja na mestu centarfora Alvaro Morata i Tejmi Ejbraham i bukvalno istisnuli "devetku" milanskog kluba iz planova trenera Milana.

Vin-vin kombinacija reklo bi se, jer bi srpski napadač odigrao minimum osam utakmica u Ligi šampiona, a Crvena zvezda bi dobila par ekselans golgetera. 

Informer

 

Zbog cele situacije klub iz Ljutice Bogdana pokušava da se "reši" Šerifa Ndijajea i tako oslobodi mesto za nekadašnjeg napadača, što je osnovni uslov za bomba transfer.

"Plan B" čelnika srpskog šampiona je napadač Intera Marko Arnautović, ništa manje atraktivna kombinacija za crveno-bele u ovom trenutku. 

Da se nešto "krčka" na Marakani, potvrdio je i tvit fan stranice koja se bavi karijerom Luke Jovića samo dan nakon što je napadač saznao da neće biti registrovan za utakmice Milana u Ligi šampiona - srpski reprezentativac u dresu Crvene zvezde.

Informer

 

U međuvremenu, uprkos precrtavanju za najjače takmičenje Starog kontinenta, čelnik Milana Đorđo Furlani je na konferenciji za medije istakao da se na Jovića računa u novoj sezoni..

- Obnavljanje Jovićevog ugovora? Imamo mnogo mečeva ispred nas, neophodno je da postignemo puno golova. Zbog toga je nužno da u timu imamo Jovića, Moratu i Ejbrahama - rekao je Furlani.

Sati i minuti su u pitanju, a Delije očekuju - neočekivano!

Ništa nije nemoguće...