04.09.2024.

16:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda saopštila tim za Ligu šampiona! Milojević računa na 32 fudbalera, tu su Silas, Krunić i Radonjić!

Uspela je Crvena zvezda poslednjeg dana prelaznog roka da kompletira sastav za narednu sezonu. Prema pravilima UEFA, srpski velikan imao je do utorka u ponoć rok da preda spisak igrača na koje računa za prvu fazu Lige šampiona. Već danas, na sajtu elitnog takmičenja objavljena je i kompletna lista. 

Među igračima na koje Vladan Milojević računa nalaze se i tri velika pojačanja - Rade Krunić, Nemanja Radonjić i Silas. Pomenuta trojka stigla je u finišu prelaznog roka nakon što su klub napustili Nemanja Stojić, Im Bom Hvang i Puma Rodrigez, a van spiska za Ligu šampiona ostali su mladi štoper Andrej Đurić kao i Miloš Degenek. 

Jedino iznenađenje je licenciranje Vladimira Lučića za prvu fazu Lige šampiona budući da mladi krilni napada mesecima ima problema sa povredama i na teren se verovatno neće vratiti pre kraja 2024. godine. 

Informer

 

Milojević će u Ligi šampiona računati na 32 fudbalera: 
Golmani: Marko Ilić, Omri Glazer, Vuk Draškić, Ivan Guteša;
Odbrana: Uroš Spajić, Milan Rodić, Naser Điga, Stefan Leković, Vanja Drkušić, Jong Vu Seol, Ognjen Mimović;
Vezni red: Mirko Ivanić, Rade Krunić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Timi Maks Elšnik, Dalsio, Felisio Milson, Luka Ilić, Vladimir Lučić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Nemanja Radonjić, Jegor Pruce, Lazar Jovanović;
Napad: Šerif Ndijaje, Piter Olanjinka, Silas, Gruno Duarte, Uroš Sremčević i Andrija Maksimović.
 

Crvena zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje 19. septembra na "Marakani" protiv Benfike. Pored "orlova", rivali će kod kuće biti Barselona, PSV i Štutgart, dok će crveno-beli gostovati Interu, Milanu, Monaku i Jang Bojsu.