04.09.2024.

23:49

Foto: KK Crvena zvezda

Sport

Davidovac i Mitrović saglasni: Silno smo motivisani, imamo širi roster!

- Nastavljamo pripreme, krenuli smo sa prijeteljskim utakmicama, sutra igramo sa Hapoelom. Još uvek se uigravamo, upoznajemo, došli su nam igrači koji su tu već bili, stranci se brzo prilagođavaju - izjavio je Davidovac novinarima medija dan Evrolige u kojem su novinari imali priliku da razgovaraju sa igračima i trenerom.

Zvezdin košarkaš je rekao da je klub napravio mnogo dublji i širi roster nego prethode godine.

- Mnogo dublji i širi roster, ima mnogo utakmica i putovanja, naporno je, dešavaju se povrede. Verujem da ću imati sličnu ulogu kao i proteklih godina, to je sve na treneru Janisu Sferopulos - rekao je Davidovac.

Luka Mitrović je poručio da će novi košarkaš Zvezde Kodi Miler Mekintajer biti veliko pojačanje za klub.

- Kodi se pokazao prethodnih godina kao jedan od najboljih asistenata, brojke govore. On je došao motivisan i spreman na pripreme, to pokazuje na treningu. Mnogo će značiti ekipi što na poziciji plejmejkera imamo takvog igrača, njegova energija će se prenositi na celu ekipu - izjavio je Mitrović.

On je rekao da ekipa trenutno radi na postizanju dobre atmosfere i pobedničkog mentaliteta.

- Nama je trenutno fokus na našoj pripremi, na formiranju dobre atmosfere i pobedničkog mentaliteta koji gradimo kroz treninge i pripremne utakmice, ne razmišljamo o drugim protivnicima. Usmereni smo na ono što se dešava ovde kod nas, tako će ostati dok ne krenu takmičarske utakmice, tad ćemo se baviti protivnicima - naglasio je Mitrović.