05.09.2024.

17:07

Foto: Starsportphoto

Sport

Loše vesti za Zvezdu! Važan igrač povredio koleno?

Da stvar bude još gora, Seol se dvaput uhvatio za levo koleno i zatražio izmenu, pre nego što je u 67. minutu napustio teren.

Ovaj momak već je bio van trenažnog procesa tokom letnjih priprema, a nedavno je o njemu govorio i trener Zvezde Vladan Milojević, pošto je nakon plasmana u Ligu šampiona otkrio da je dugo bio van tima i da je, možda, to otežalo njegovo prilagođavanje na Beograd.

Ostaje da se sačekaju izveštaji iz Južne Koreje i da se vidi koliko je ozbiljna Seolova povreda. On je na listi licenciranih igrača za Ligu šampiona, a veliki hendikep može da bude to što, ako se ispostavi da neće igrati, Zvezda potencijalno ostaje bez igrača koji podjednako dobro igra i na poziciji levog i na poziciji desnog beka.

Informer

Crveno-beli na raspolaganju na tim mestima imaju mladog Ognjena Mimovića i Milana Rodića. Po potrebi, bekove mogu da igraju Uroš Spajić i Naser Điga, mada su se oni profilisali kao pouzdan štoperski tandem. Stoga nikako ne bi valjalo za crveno-bele da je Seol ozbiljnije povređen.

Ovog momka, koji je letos stigao iz Ulsana za 1.500.000 evra, nedavno je spominjao i In Bom Hvang, njegov zemljak, koji je napustio crveno-bele i potpisao za Fejenord za 8.000.000 evra.

"Ovaj klub će zauvek imati posebno mesto u mom srcu. Želim vam svima puno sreće i molim vas da dobro brinete o mom korejskom momku Seolu", napisao je Hvang u oproštajnoj poruci.