07.09.2024.

13:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda obradovala navijače! Šampion Srbije otvara tribine pred meč sa Benfikom!

Ova utakmica dolazi neposredno posle reprezentativne pauze i poslužiće kao idealna uvertira pred dugo iščekivani povratak crveno-belih u Ligu šampiona, gde ih već 19. septembra očekuje duel protiv moćne Benfike.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba, Zvezda ovom prilikom želi da proslavi 61. rođendan svoje legendarne Marakane.

Biće to savršena prilika da svi zvezdaši dođu i pruže podršku klubu, ali i da pozdrave nova pojačanja.

Informer

Stadion "Marakana"

"Kapije stadiona “Rajko Mitić” će biti otvorene za sve posetioce kada ćemo upravo na meču protiv ekipe iz Kruševca proslaviti 61. rođendan naše Marakane. Biće to prava prilika da svi zvezdaši pozdrave i nova pojačanja. Crveno-beli dres je po drugi put zadužio ljubimac navijača Nemanja Radonjić, dok je veliki zvezdaš Rade Krunić ispunio dečački san dolaskom u naš klub, ali i veliku želju svih navijača.

"Dobrodošlicu će svi prisutni moći de požele i Silasu, koji je izabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi. Uspešan period je iza nas, a razlog za slavlje je i plasman u Ligu šampiona, te je meč protiv Napretka izuzetna prilika da pružimo vetar u leđa našim igračima i podržimo ih pred prvu utakmicu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju koju će odigrati protiv Benfike. Zvezdaši, vidimo se na Marakani", piše u saopštenju Crvene zvezde!