08.09.2024.

14:54

Foto: Foto: Informer, Starsportphoto

Sport

Ne veruj im sine, i ponosan budi! Crvena zvezda i "delije" se opraštaju od legendarnog Bore Đorđevića! (VIDEO)

Međutim, ovaj meč će imati poseban emotivni naboj, jer će se crveno-beli oprostiti od legende – Bore Đorđevića.

U čast slavnog muzičara i vernog navijača Crvene zvezde, klub je odlučio da ulaz na stadion "Rajko Mitić" bude slobodan za sve navijače. Pored toga, priprema se specijalan oproštajni program, te je klub pozvao sve ljubitelje Zvezde da ranije zauzmu svoja mesta i isprate ovog velikog umetnika.

Informer

Bora Đorđević

Na početku utakmice biće održan minut ćutanja, a očekuje se i da će se stadionom prolomiti neke od pesama koje je Bora Đorđević napisao za Zvezdu tokom svoje bogate karijere. Njegova ljubav prema "crveno-belima" počela je još u rodnom Čačku, kada je kao dečak gledao legendarnu generaciju predvođenu Draganom Džajićem.

Bora je Zvezdu pratio na brojnim utakmicama, a bio je i u Bariju kada su crveno-beli postali evropski šampioni pobedivši Olimpik iz Marseja.

Za navijače crveno-belih je napisao veliki broj pesama, a neke od najpoznatijih su: "Život", "Pobeda", "Mihajlo gde si ti", "Ponosan budi" i brojne druge...

Ovaj događaj biće poseban trenutak za sve navijače Crvene zvezde, ali i prilika da se prisete Borine ljubavi prema "Marakani".