09.09.2024.

18:50

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Radonjić jedva čeka da izađe na teren: Radujem se velikom broju "delija" sutra na Marakani!

Uspeli su crveno-beli u svojoj nameri, i nakon šest godina na "Marakanu" vratili doskorašnjeg igrača Torina. Brzonogi ofanzivac poslednjeg dana prelaznog roka potpisao je ugovor sa srpskim šampionom na dve plus jednu godinu i zadužio dres koji je nosio u prvom mandatu sa brojem 49.

Ekipa iz Ljutice Bogdana sutra na svom terenu dočekuje Napredak (19.00, Arena premijum 1), kada ujedno proslavlja i 61. rođendan čuvene "Marakane". Radonjić ne skriva da jedva iščekuje izlazak na teren, i veruje da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

- Radujem se utakmici protiv Napretka, drago mi je što se igra na "Marakani" i što ću moći ponovo da uživam u sjajnoj atmosferi, koju samo naši navijači mogu da naprave. Na narednom meču ćemo proslaviti i 61. rođendan naše "Marakane", kuće svih zvezdaša. Ne mogu da dočekam da istrčim ponovo na teren i da nastavim tamo gde sam stao pre šest godina - istakao je Radonjić u razgovoru za klupski sajt.

Informer

Nemanja Radonjić u dresu Crvene zvezde 2017/18 sezone

Jasno je da pred izabranicima Vladana Milojevića neće biti lak zadatak, jer ih očekuje naporan ritam utakmica, kako u Superligi, tako i na pozornici Lige šampiona.

- Očekuje nas gust raspored i izuzetno teške utakmice. Prvo je pred nama meč protiv Napretka, zatim Liga šampiona i večiti derbi. Biće nam potrebna podrška naših zvezdaša. Uželeo sam se igranja pred Zvezdinom publikom, verujem da će doći da nas pozdrave i da ćemo i u narednom periodu zajedno ostvarivati sjajne rezultate. Dobio sam mnogo poruka tokom leta, a naročito kada sam se vratio u Zvezdu. Imam poseban odnos sa navijačima, na koji sam ponosan. Pozivam ih i ovom prilikom da dođu na stadion, radujem se da ih vidim u velikom broju na Marakani - podvukao je Radonjić u razgovoru za klupski sajt.