12.09.2024.

08:12

Foto: Starsportphoto

Sport

OFK dobio poklon od milion evra sa "Marakane"! Zvezda sada može samo da se nada najboljem!

Zbog toga, crveno-beli su odlučili da trojicu fudbalera pošalju na pozajmice kako bi dobili priliku za više minuta na terenu.

Nikola Knežević, Andrej Đurić i Vladimir Lučić nisu uspeli da se nametnu treneru Vladanu Milojeviću, pa će svoju sreću potražiti u drugim sredinama.

Knežević je već prihvatio poziv OFK Beograda, gde će nastaviti karijeru bez obeštećenja, dok je Zvezda obezbedila 50% od njegovog budućeg transfera i opciju povratka za 200.000 evra na kraju sezone.

Informer

Nikola Knežević

Vladimir Lučić, koji je imao problema sa povredama, takođe napušta "Marakanu". Njega čeka povratak u IMT, gde će pokušati da povrati staru formu nakon što je izgubio mesto u timu zbog viška igrača na krilnim pozicijama.

Na pozajmicu ide i Andrej Đurić, mladi štoper, za kojeg se još traži adekvatna destinacija. Postoji mogućnost da ponovo ode u inostranstvo, s obzirom na to da za njega postoji interesovanje van Srbije.

Informer

Andrej Đurić

Sva trojica igrača imaju status "bonusa" u Superligi, što dodatno povećava njihovu vrednost za klubove koji će ih primiti, a Crvena zvezda se nada da će steći iskustvo i povratiti se jači u budućnosti.