14.09.2024.

12:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Rođendan, pojačanja, Liga šampiona, Bora... Fudbaleri Zvezde pozvali navijače na žurku

Biće to poseban meč za crveno-bele! Na "Markani" će proslaviti 61. rođendana najvećeg srpskog stadiona, ali to nije sve.

Zvezda će se oprostiti od čuvenog srpskog rok muzičara Borisava Bore Đorđevića, dok će istovremeno susret sa Napretkom biti i uvertira za četvrtak i početak Lige šampiona, odnosno za promociju najnovijih pojačanja.

Fudbaleri Zvezde pozvali su navijače da dođu na "Marakanu".

"Igrači i navijači će zajedno proslaviti 61. rođendan naše kuće - stadiona "Rajko Mitić". Kapije "Marakane" će biti otvorene za sve navijače, što će biti idealna prilika da zvezdaši premaše prošlosezonski broj gledalaca koji je iznosio 23 hiljade. Pored rođendanske žurke, zaljubljenici u crveno-bele boje će imati mogućnost da pozdrave učesnike Lige šampiona, kao i nova pojačanja Radonjića, Silasa i Krunića, koji će imati priliku da upišu nastupe. Na meču protiv ekipe iz Kruševca ćemo se oprostiti od velikog Bore Đorđevića. Utakmica će početi minutom ćutanja, te ćemo i na taj način odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama, koje će se zauvek sa ponosom pevati na mečevima našeg voljenog kluba. Naši momci vas pozivaju da dođete i očekuju snagu zvezdaša da ih nosi", poručili su crveno-beli.