14.09.2024.

14:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Novi odlazak iz Zvezde! Posao konačno završen

Puma je pre samo dva i po meseca stigao iz Famalikaa za dva miliona evra, ali nije na nivou koji su očekivali crveno-beli pa će ostatak sezone provesti na pozajmici u meksičkoj Pačuki, preneo je Mozzartsport. Posao će biti završen u toku dana, s obzirom na to da se završava tamošnji prelazni rok. Srpski šampion će zaraditi 400.000 evra, preneo je pomenuti izvor.

Rodrigez je na pet utakmica u  Superligi upisao je jedan gol i dve asistencije, dok je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona odigrao samo pola sata revanš utakmice protiv Bode Glimta.  Crveno-beli su nedavno doveli Silasa iz Štutgarta, pa bilo jasno da trener Vladan Milojević definitivni ne računa na Rodrigeza.

Informer

Puma je od 2016. godine je u evropskom fudbalu kada je pojačao Gent kao pozajmljen igrač, koji ga je potom otkupio. Igrao je za Istru, Alaves B, Deportivo Lugo i Sporting iz Hihona, dok je 2022. godine prešao u Famalikao. Za nacionalni tim je odigrao 48 utakmica i iza sebe ima učešće na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.