16.09.2024.

20:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda oduvek simbol srpstva! Terzić ponosan na uspehe crveno-belih

Sa 14 klubova učesnika, Crvena zvezda će zauzeti značajno mesto u evropskim takmičenjima, a svakom učesniku je uručeno priznanje "Zvezdin štit u Evropi".

- Zvezda je oduvek bila simbol srpstva, to su nam u amanet ostavili slavni prethodnici i nikada ne smemo zaboraviti da svaki dan budemo bolji i pozitivan primer svima drugima - rekao je Zvezdan Terzić.

Uoči početka Lige šampiona, Terzić je pozvao sve članove da podrže fudbalski klub u njihovim predstojećim mečevima. Posebno je istakao značaj zajedništva crveno-bele porodice, pozivajući sve da budu deo ove podrške.

- Okupili smo se u nedelji kada počinju evropska takmičenja. Marljivim radom ste se izborili za to i ponosni smo na vas. Imaćete priliku da na pravi način predstavljate Zvezdu, Beograd i Srbiju. U četvrtak fudbalski klub  počinje takmičenje u novom formatu Lige šampiona i pozivam vas sve da ih podržite protiv Benfike i pokažete zajedništvo koje krasi crveno-belu porodicu - naveo je Terzić.

Informer

 

Predstavnici različitih sportskih grana, poput fudbalera, košarkaša, džudista, odbojkaša, rukometašica, košarkašica, fudbalerki, vaterpolistkinja, hokejaša, mačevaoca, boksera, šahista, karatista i automobilista, su ponosno predstavljali Zvezdu na evropskoj sceni. Predsednik Skupštine SD Crvena zvezda, Stojan Vujko, čestitao je članovima kluba na ovom izuzetnom uspehu, ističući značaj njihovog ponosa, ali i očekivanja u ostvarivanju vrhunskih rezultata.

- Čestitam vam i želim da vam poručim da smo ponosni na vas. Želimo da se vratite sa dobrim rezultatom, da nosite crveno-beli štit ponosno, da nema lakih poena protiv Zvezde i da osvojite medalje i trofeje - jasan je Vujko.

U ime nagrađenih, kapiten fudbalskog tima, Uroš Spajić, izrazio je želju za nastavkom niza uspeha, ističući da Zvezda zaslužuje da bude među najboljima. Povodom ovog velikog uspeha, stigla je i čestitka prvog čoveka bratskog Olimpijakosa, Mihailisa Kunturisa.

- Želim nam da nastavimo da nižemo dobre rezultate jer Zvezda zaslužuje da bude među najboljima. Srećno svima - istakao je Spajić.