17.09.2024.

10:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Dule Savić zagrmeo: Zvezda će opravdati učešće u Ligi šampiona, jer tu i pripada!

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak (18.45, Arena premijum 1) dočekuju ekipu Benfike, u okviru prvog kola renomirane grupne faze Lige šampiona.

Nekadašnji as crveno-belih i legenda čije će se ime na "Marakani" večno pamtiti, veruje u pozitivan rezultat protiv lisabonskog kluba.

- Prva utakmica je veoma važna. Povoljan rezultat protiv Benfike bi bio dodatan impuls za sve ono što nas očekuje. Imamo ukupno osam utakmica, četiri kod kuće, i novi format takmičenja je drugačiji od prethodnih. Videćemo koliko je povoljniji, ali mi se sviđa što smanjuje mogućnost za kalkulacije ekipa. Svaki bod je važan i svaka utakmica je priča za sebe. Imamo dobar tim i ne sumnjam da će uz pomoć publike, ambijenta i atmosfere Marakane to biti dobro. Opravdaćemo naše učešće u Ligi šampiona, jer tu i pripadamo. Zvezda godinama pokazuje da je superiorna u Srbiji, da smo prisutni u Evropi - započeo je Savić u razgovoru za klupski sajt.

Informer

 

Legendarni centrafor poziva sve verne pristalice crveno-belih da podrže Zvezdu na predstojećim mečevima, kako na domaćem terenu, tako i u gostima.

- Očekujem da će zvezdaši u što većem broju da se odazovu i da ispune tribine "Marakane". Pozivam ih i da kupuju godišnje karte, konkretno Premijum, koja ispada i jeftinija od paketa ulaznica za Ligu šampiona. Možete da gledate sve utakmice u prvenstvu, kupu, pa i ove u Ligi šampiona. Velika je prednost i što ćemo imati dva, tri derbija na "Marakani", i u tom slučaju, nema sumnje da će se to isplatiti svakom zvezdašu - zaključio je Savić.