17.09.2024.

13:05

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Bivši Zvezdin as dolazi na "Marakanu"! Vieira: Navijaću za crveno-bele, mogu i do osmine finala!

Verni navijači kluba iz Ljutice Bogdana rado se sećaju portugalskog napadača, koji je u sezoni 2016/17, ostavio neizbrisiv trag u redovima crveno-belih. On je tokom karijere nosio i dres Benfike, pa je upravo to bio razlog da se iskusni golgeter osvrne na prvu utakmicu Lige šampiona koja se igra u četvrtak (18.45, Arena premijum 1).

Tada izabranici Vladana Milojevića dočekuju lisabosnku Benfiku u okviru prvog kola elitnog evropskog takmičenja, a Hugo veruje da Zvezda može do pozitivnog rezultata, jer su do sada pokazali izuzetan kvalitet.

- Crvena zvezda i Benfika su dva velika kluba u mojoj karijeri i veoma sam ponosan što sam nosio dresove dva pomenuta tima. Očekujem jednu sjajnu utakmicu, s obzirom na to da timovi igraju slično može se očekivati dosta prilika za gol na obe straneGledao sam utakmice Zvezde ove sezone i zaista deluju vrlo kvalitetno. Sviđa mi se što je ekipa veoma borbena i ne prima mnogo golova. Ukoliko defanzivno budu na visini zadatka, fudbaleri Crvene zvezde mogu doći do pozitivnog rezultata protiv portugalskog tima - započeo je Vieira u razgovoru za klupski sajt.

Informer

Hugo Vieira

Otkrio je portugalski napadač da će prisustvovati na "Marakani" u četvrtak, te da će sa tribina davati podršku crveno-belima.

- Biću na stadionu u četvrtak i navijati za Crvenu zvezdu. Nema sumnje da će atmosfera biti odlična, poznato je da su na Marakani najbolji navijači na svetu. Upravo zbog toga smatram da će Benfika imati još teži zadatak, jer ne verujem da su se mnogo puta susretali sa ovakvom atmosferom - iskren je Hugo.

Novi format Lige šampiona je pred ekipom Vladana Milojevića, ali Vieira veruje u kvalitet ekipe iz Ljutice Bogdana.

- Zbog novog formata takmičenja biće još teže svim ekipama da se plasiraju u nokaut fazu. Ipak, Zvezda može do osmine finala. Gostovati na Marakani je veoma teško, te će svim timovima koji dolaze u Beograd biti teško da savladaju crveno-bele - zaključio je Vieira.

Informer

Detalj sa meča Crvena zvezda Bode Glimt