17.09.2024.

13:55

Foto: Starsportphoto

Sport

Novi odlazak iz Zvezde! Posao završen, pao potpis

Lučiću će ovo biti treći mandat u dresu "traktorista" u čijim redovima će imati više prostora za igru nego u Zvezdi koja je izuzetno dobro popunjena na krilnim pozicijama dolaskom Nemanje Radonjića i Silasa.

Upravo je to najbitnije za Lučića,  da igra i uđe u ritam nakon teške povrede od koje se i dalje oporavlja.

- Lepo je uvek vratiti se u moj IMT. Fantastične trenutke sam imao ovde, nadam se da ću sada uspeti da ostvarim još bolje rezultate sa klubom. Promenila se vizija, sada je klub standardni superligaš i veoma sam srećan što sam ponovo ovde -  istakao je Lučić čim je stigao na pozajmicu.

Informer

Lučiću je ponikao u ekipi 011, zatim se priključio mlađim kategorijama Crvene zvezde, a posle pozajmice u Grafičaru dva puta je pozajmljivan IMT-u. Kasnije je bio i na pozajmici u Čukaričkom, pa će mu ovo biti peti privremeni odlazak iz kluba.

Odigrao je 32 meča za Zvezdu, uz dva postignuta gola i pet aistencija. Za Čukarički je nastupio 33 puta, dok je dres IMT nosio u čak 72 navrata, postigao 16 golova uz 15 asistencija.

U međuvremenu je Vladimir Lučić odigrao 32 meča za Zvezdu, uz dva postignuta gola i pet aistencija. Za Čukarički je nastupio 33 puta, dok je dres IMT nosio u čak 72 navrata. Igrao je i najbolji fudbal u karijeri dok je vozio "traktor", pošto je prethodna dva mandata u klubu smeštenom pored Hale sportova obeležio sa 16 golova i 15 asistencija.