18.09.2024.

12:33

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda se oglasila! Važno saopštenje šampiona Srbije pred meč sa Benfikom!

Očekuje se spektakularna atmosfera na Marakani, uz preko 50.000 navijača, od čega će oko 2.000 biti pristalice Benfike, uključujući i prijatelje iz splitske Torcide.

Zvezda izdala važno obaveštenje za navijače, koje prenosimo u celosti:

"Veliko interesovanje vlada za utakmicu prvog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Benfike, koja će biti odigrana na stadionu ”Rajko Mitić” u četvrtak od 18 sati i 45 minuta. Očekuju se velike gužve, te je izuzetno važno da se ispoštuju sve instrukcije kluba. Molimo vas da navijate fer i sportski i da ne ubacujete nikakve predmete na teren. Kapije stadiona “Rajko Mitić” će biti otvorene u četvrtak - 19. septembra od 15 časova i 45 minuta.

Informer

FK Crvena zvezda

"Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu, kako bi se izbegle nepotrebne gužve i zadržavanje na ulaznim kapijama. Svi posetioci utakmice moraju postupati po zahtevima redarske službe. Molimo vas da na stadion ne donosite predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion. Licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.

"Molimo vas da ne uskačete na teren pre, za vreme i po završetku utakmice. Prilazi, ulazi i tribine će se snimati pre, za vreme i po završetku utakmice. Svi posetioci utakmice moraju kod sebe imati identifikacioni dokument. Meču ne mogu prisustvovati lica mlađa od 16 godina koja nisu u pratnji roditelja ili staratelja", piše u saopštenju prvaka Srbije.