18.09.2024.

15:15

Foto: Starsportphoto

Sport

LŠ: Bajern je započeo obaranjem rekorda, a Zvezda dočekuje Benfiku!

Početak nove sezone obeležio je rekord Bajerna od 9:2 i golovi Kejna, koji je zatresao mrežu Dinama iz Zagreba čak 4 puta!

Crvena Zvezda započinje takmičenje protiv ekipe Benfike u četvrtak 19. septembra, a utakmica će se odigrati na stadionu Rajko Mitić!

Istorija mečeva između najuspešnijeg sprskog i portugalskog kluba nije bogata - odigrano je svega dva meča do sada. Obe utakmice su se desile 1984. godine, a Benfika je tada nastavila takmičenje zbog bolje gol-razlike.

Portugalci su dva puta osvojili Ligu šampiona, a od poslednje titule prošlo je više od 50 godina. Klub je tada vezao dva trofeja u sezonama 61/62 i 60/61.

Gosti su trenutno 5. na tabeli posle 5 utakmica u domaćoj ligi, a Zvezda je sa utakmicom manje, 6 pobeda i jednim nerešenim rezultatom na ubedljivom 1. mestu tabele Super lige Srbije.

Da veče bude još zanimljivije, pogledajte specijale koje je pripremio AdmiralBet. Kladite se da li će Zvezda izvesti 6 kornera, Glazer imati 5+ odbrana i istražite ostale specijale. Takođe, imate priliku da osvojite i do 100.000 dinara ako se kladite na golove ili odigrate posebne specijale Zvezda iz tunela i pogodite da li će biti 2+ kartona u 10 minuta, da li Sijas daje gol u prvih 5 minuta i još mnogo toga - najveća kvota iznosi 71.00!

Svi specijali dostupni su svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Podržite Crvenu Zvezdu protiv Benfike u prvom evropskom okršaju i osvojite do 100.000 dinara.

Upozorenje:

U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.