19.09.2024.

12:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Promene nekoliko sati pre Zvezdinog meča! Ovo nismo očekivali

Šampion Srbije u ovaj meč ne ulazi kao favorit, s obzirom na to da je, bar prema bukmejkerima ta uloga pripala Portugalcima.

Promena kvota

Međutim, kako se bliži meč, Benfika nešto manju prednost nego pre nekoliko dana. Kvota na pobedu Portugalaca iznosi oko 2.00, dok je početkom nedelje bila 1,90. Sa druge strane, za trijumf Zvezde, bukmejkeri su izdvojili kvotu od 3,7, dok je bila 4,20 pre nekoliko dana, a na remi je oko 3.75.

Istina, nismo očekivali velike promene ni na dan meča s obzirom na to da bukmejkeri smatraju da je šampion naše zemlje drugi najvećeg autsajdera od 36 učesnika elitnog takmičenja. Manje šanse za osvajanje titule prvaka Evrope, ali i za plasman u osminu finala ili baraž za plasman u osminu finala ima samo Slovan iz Bratislave. 

Međutim, ukoliko crveno-beli večeras trijumfuju i demantuju kladionice, ne sumnjamo da će uslediti promene što se kvota tiče pred nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Informer

U crveno-bele veruje i bivši fudbaler kluba Hugo Vieira (36).

- Crvena zvezda i Benfika su dva velika kluba u mojoj karijeri i veoma sam ponosan što sam nosio dresove dva pomenuta tima. Očekujem jednu sjajnu utakmicu, s obzirom na to da timovi igraju slično može se očekivati dosta prilika za gol na obe strane. Gledao sam utakmice Zvezde ove sezone i zaista deluju vrlo kvalitetno. Sviđa mi se što je ekipa veoma borbena i ne prima mnogo golova. Ukoliko defanzivno budu na visini zadatka, fudbaleri Crvene zvezde mogu doći do pozitivnog rezultata protiv portugalskog tima - započeo je Vieira pred utakmicu.

Navijači Zvezde koji ne budu na stadionu, prenos duela Zvezde u Benfike mogu da gledaju na dve televizije, RTS 1 i Tv Areni 1 premijum.