19.09.2024.

21:02

Foto: Starsportphoto©

Sport

Nedopustivo! Spajić besan nakon poraza na "Marakani"!

Nadali su se na "Marakani" da bi povoljan raspored i slaba forma Benfike omogućiti Crvenoj zvezdi da pobedom započne put u Ligi šampiona, ali - nije. Skupo su izabranici Vladana Milojevića platili greške u prvih 45 minuta, gosti su surovo koristili svaki poklon i na kraju slavili sa 2:1. 

Da je Crvena zvezda mogla više protiv Benfike videlo se u drugom poluvremena budući da su "orlovi" u finišu meča grčevito branili prednost nakon gola Felisija Milsona. Ipak, snage za preokret ili bod nije bilo, a za propuštenim šansama najviše žali kapiten - Uroš Spajić. 

Informer

 

- Ne znam šta da kažem emotivno sam ispražen. Nedopustivo smo grešili iz velike želje na prostim pasovima, oni su to koristili i bez obzira na šanse u prvom poluvremenu kaznili sve. Sabili smo jednu Benfiku u 16 metara, žalimo za primljenim golovima jer je bilo teško vratiti se. Pokazali smo da možemo, ima još mnogo da se igra i nadamo se da će biti bolje u sledećoj utakmici - rekao je Spajić. 

Crvenu zvezdu već u ponedeljak očekuje 174. večiti derbi protiv Partizana u Humskoj, a potom i novi evropski izazovi. Već 1. oktobra srpski šampion gostuje Interu na stadionu "Đuzepe Meaca".