19.09.2024.

21:14

Foto: Starsportphoto©

Sport

Krunić svestan grešaka: Bili smo dekoncentrisani i neorganizovani...

Stigao je u Rade Krunić na "Marakanu" kao kapitalno pojačanje za Ligu šampiona, ali se na svom evropskom debiju u crveno-belom dresu - nije proslavio. Reprezentativac Bosne i Hercegovine slabo je reagovao kod prvog gola Benfike... Na kraju su "orlovi" slavili sa 2:1, a Krunić objašnjava da je slab ulazak u meč uticao na konačni rezultat. 

- Loš utisak... Slabo smo otvorili utakmicu iako smo se dogovarali da ih ne respektujemo previše, a na kraju smo to radili. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima, posebno u drugom poluvremenu, ali lopta nije htela u gol. Nažaolost, kasno smo postigli gol. Šteta zbog svih koji su došli - rekao je Krunić. 

Informer

 

Sredinom prvog poluvremena Ognjen Mimović je morao da napusti igru zbog povrede, budući da na klupi nije bilo prirodne izmene - Elšnik je pomeren u poslednju liniju. Objašnjava Krunić da je ekipi bilo potreno vreme da se "namesti" u novi sistem. 

- Dekoncentrisani i neorganizovani smo bili na startu, uticala je i povreda Mimovića. Timi Maks Elšnik nije igrao na prirodnoj poziciji, bilo je potrebno vreme da se naviknemo, ali je u drugom poluvremenu bilo bolje - poručuje vezista Crvene zvezde.