19.09.2024.

22:06

Foto: Starsportphoto

Sport

Glazer: Malo sam razočaran, možda sam mogao i bolje da reagujem (VIDEO)

Crveno-beli su večeras na "Marakani" izgubili od Benfike sa 2:1 u prvom kolu novog formata elitnog takmičenja. Srpskog šampiona na kraju su dve greške iz prvog poluvremena koštale konačnog ishoda. 

Izraelski čuvar mreže, kao i većina saigrača bio je razočaran zbog kiksa na startu Lige šampiona. 

- Malo sam razočaran kao i svi u timu. Nismo dobro počeli utakmicu, primili smo dva gola iz naših grešaka. Posle drugog gola smo počeli da igramo, kontrolisali smo igru na terenu, stvorili smo neke šanse i na kraju postigli gol. Nismo uspeli da damo i drugi gol. Razočarani smo jer mislim da smo u drugom poluvremenu pokazali svima da možemo da se takmičimo i da igramo na nivou kakav se i očekuje u Ligi šampiona. Moramo da izvučemo pouke iz ovog meča. Verujem da imamo veoma dobar, kvalitetan tim. Mnogo dobrih igrača na svim pozicijama i uveren sam da ćemo pokazati da možemo da se nosimo sa svima u Ligi šampiona - rekao je Glazer. 

Izraelac je posebno upitan da li je mogao bolje da reaguje kod oba pogotka Benfike. 

- Ne volim da analiziram golove odmah posle meča, jer ih nisam ni video. Ja uvek želim da sačuvam svoj gol, verujem u svoje kvalitete. Što se tiče slobodnog udarca, možda sam mogao i bolje da reagujem, ali nisam video loptu, tačnije video sam je kada je već bilo kasno da se bilo šta uradi. Ali to je sve do fudbala, nekada imate dobre mečeve, nekada ne - iskren je Glazer. 

Zvezdin čuvar mreže posebno se zahvalio navijačima na sjajnoj atmosferi i podršci.

- Bila je sjajna atmosfera na stadionu. Želim da se zahvalim svim navijačima na podršci, mislim da smo im pokazali da smo dobar tim i da možemo mnogo toga da pokažemo u nastavku - dodao je Izraelac.