20.09.2024.

07:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Krunićeve greške kobne po Zvezdu! Ova dva propusta novajlije su ključna za poraz od Benfike! (VIDEO)

Novajlija u timu, Rade Krunić, nije uspeo da opravda očekivanja, a njegov debi u crveno-belom dresu obeležen je greškama koje su koštale Zvezdu bodova.

Iskusni vezista, doveden kao zamena za povređenog Hvang In-Boma, nije pokazao spremnost za elitno evropsko takmičenje. U 12. minutu utakmice, Krunić je napravio prvi kiks kada nije ispratio rivala tokom kontranapada Benfike, što je omogućilo Keremu Akturkogluu da lagano ubaci loptu u mrežu i dovede goste u vođstvo.

Druga ključna greška usledila je u 29. minutu, kada je Krunić izgubio loptu u opasnoj zoni. Pritisak na odbranu crveno-belih rezultirao je prekršajem i slobodnim udarcem, a Orkun Kokču je preciznim šutem iznenadio golmana Omrija Glazera, koji je loše reagovao i primio gol u svoj ugao.

Utisak je da je Zvezda imala svoje šanse, ali su individualne greške, posebno Krunićeve, presudile ishod ovog susreta.

Trener Dejan Milojević će imati mnogo posla da podigne ekipu posle ovog poraza, a posebno će morati da pronađe rešenje za sredinu terena, gde se Krunić pokazao kao slabija karika. Crveno-beli će morati brzo da zaborave ovaj neuspeh i okrenu se narednim izazovima u grupnoj fazi, gde ih čekaju još teži protivnici.

Hoće li Krunić uspeti da se oporavi od ovakvog početka i postane ključni igrač za Zvezdu? Vreme će pokazati, ali jasno je da debi za pamćenje nije imao.