20.09.2024.

08:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Trener Benfike sve zbunio! Dok su svi slavili drugi gol protiv Zvezde on je ovako reagovao! (VIDEO)

Međutim, ono što je iznenadilo mnoge, bila je njegova rezervisana reakcija prilikom postizanja drugog gola.

Naime, dok je Orkun Kokču pogodio iz slobodnog udarca u 29. minutu, Laž je delovao potpuno nezainteresovano. Dok su članovi stručnog štaba i igrači slavili, ulazeći na teren, kamera je uhvatila trenera Benfike kako mirno gleda ka zemlji, kao da nije prisutan u tom trenutku.

Nakon utakmice, Laž je objasnio razloge svoje smirenosti i prokomentarisao sam meč:

Osvojili smo tri boda na početku novog formata Lige šampiona. Doneli smo samopouzdanje iz prošlog meča, što nam je pomoglo i večeras. Ambijent je bio izuzetan, ali smo ušli sa karakterom, tražili prostor već kod prvog gola. Kasnije su se dogodile druge stvari tokom meča, izmene, nismo planirali ulazak Aursnesa. Krenuli smo u novi format Lige šampiona pobedom, ostali čvrsto na zemlji i pobedili. Naš fokus se poboljšava i pripremamo se za narednu utakmicu.

Informer

FK Benfika

Posebno je naglasio važnost promena tokom meča:

- Potrebno je mnogo rada da bi se došlo do pobede, važan posao su odradile zamene, od 60. minuta, pa nadalje. To smo morali da uradimo da bismo kontrolisali meč, to nam je pomoglo da Di Marija dobije prostor i postignemo možda i treći gol. Imamo još prostora, da pravimo planove B i C da dođemo do načina da se odbranimo, isto tako i da napadamo. Imamo još dosta vremena pred nama za rad.

Laž je ostao staložen i fokusiran, naglašavajući da je pred njegovim timom još mnogo rada, uprkos ovoj pobedi. Benfika je započela svoj put u novom formatu Lige šampiona uspešno, ali Laž jasno pokazuje da ne dopušta da ih ovaj trijumf previše ponese, već da ostanu čvrsto na zemlji i rade na unapređenju igre za sledeće izazove.