23.09.2024.

12:40

Foto: printscreen

Sport

Skandal fudbalera Zvezde pred derbi! Visio sa džipa usred vožnje: Ovaj je lud, ima da pogine! (VIDEO)

Na društvenim mrežama u noći između nedelje i ponedaljka, pred 174. večiti derbi protiv Partizana (19.00), pojavio se video snimak koji je šokirao Srbiju. 

Jovanović se zakačio na merdevine džipa koji je vozio poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i tako se vodio ulicama Beograda. Jovanović je upitao "ima li mesta za vožnjicu", Ilić mu je rekao "jedino da se zakačiš na merdevine, uskači, uhvati se". Sin Milana Laneta Jovanovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, nije mnogo oklevao, prihvatio je izazov. 

- On će stvarno da se zakači? Joj, zašto si mu to rekao! - šokirane su bile devojka u džipu.

- Može, ajde - vikao je Jovanović.

- Ovaj je ludi! Ima da pogine čovek. Stvarno, šta je ovo? Poginuće čovek, poginuće čovek, alooo.Dobrice, da ga likvidiramo? Šalim se, ja nemam ništa protiv Zvezde, ja volim Partizan i Zvezdu, ali Dobrica nam je posvećeni "grobar"

Potom je mladi Jovanović rekao Iliću da stane, kako bi sačuvao ključeve da mu ne ispadnu, a onda su nastavili ludu vožnju. 

Pogledajte!

Talentovani krilni napadač je rođen 2006. godine, a sa Crvenom zvezdom je ovog leta potpisao trogodišnji ugovor i postigao je gol na debiju.