23.09.2024.

13:00

Foto: shutterstock/Informer/starsportphoto

Sport

Milan Jovanović zatečen! Ne zna šta mu je sin radio pred derbi (VIDEO)

Šokantan snimak obišao je Srbiju pred večiti derbi (19.00, TV Arena 1 premijum), a u centru skandala je 17- godišnji krilni napadač šampion Srbije.

Pitanje je kada je snimak nastao, ali se uoči utakmice pojavio na društvenim mrežama. Na njemu se jasno vidi kako se Jovanović zakačio na merdevine koje su bile na krovu džipa i tako se vozio neko vreme ulicama Beograda dok je Baka Prase vozio.

Proslavljeni srpski fudbal bio je zatečen kada smo ga pitali za komentar riskantnog ponašanja mladog fudbalera.

- Zaista ne znam ništa o tome. Ne mogu da komentarišem jer ne znam o čemu se radi, a i znate da izbegavam da pričam o sinovima - rakao je Jovanović za naš portal. 

Informer

Talentovani krilni napadač je rođen 2006. godine, a sa Crvenom zvezdom je ovog leta potpisao trogodišnji ugovor i postigao je gol na debiju. Podsećamo, Lazar je prošle godine izbačen iz kadetske reprezentacije Srbije i neće igrati na Evropskom prvenstvu. Tadašnji selektor Aleksandar Luković objasnio je da je Jovanovića precrtao sa spisak putnika za Evropsko prvenstvo zbog nediscipline.

- Napravio je disciplinski prekršaj koji se kosi sa mojim uverenjima i sa vrednostima koje svi zajedno promovišemo u reprezentaciji. Obavio sam sa njim razgovor, mislim da je shvatio poruku. Za mene su svi igrači isti i oni to vrlo dobro znaju. Lazar je veliki talenat našeg fudbala, njegovi igrački kvaliteti uopšte nisu sporni. Moj dobronameran savet mu je da iz ove situacije izvuče pouku i da bude bolji - rekao je tada Luković.