23.09.2024.

18:39

Foto: Starsportphoto©

Sport

Milojević jasan pred derbi: Maksimović je zaslužio šansu! Partizan je dobar tim!

Stigli su fudbaleri Crvene zvezde u Humsku, a pred kamerama se u poslednjem obraćanju pred 174. večiti derbi protiv Partizana pojavio - Vladan Milojević. Njegovi izabranici u četvratak su imali težak izazov u Ligi šampiona protiv Benfike, ali strateg srpskog šampiona dodaje da to neće biti alibi uoči okršaja sa crno-belima. 

- Lakše je bez utakmice, ali nema nikakve veze... Znali smo raspored, želeli smo da igramo Ligu šampiona i imamo jake protivnike, to je u sklopu programa. Imali smo manje vremena, većinu smo posvetili oporavku, ali svesni smo toga. Nadam se da smo se adekvatno pripremili. Partizan je dobar tim, ne treba pričati o tome, imali su teške rivale u Evropi. Sale je dobar trener, posvećen, Partizan vodi sa mnogo strasti, biće trka za titulu - rekao je Milojević. 

Informer

 

Iznenadio je mnoge trener Crvene zvezde odlukom da se u startnoj postavi nađe Andrija Maksimović. Supertalentovani ofanzivac ove sezone skupio je tek četiri minuta u prvom timu, ali je dobrim partijama u Omladinskoj ligi i u dresu Grafičara zaslužio Milojevićevo poverenje. 

- Kada smo saznali da smo izgubili Mimovića morali smo da nađemo rešenje. Imamo mnogo talentovanih igrača... Maksimovića nisam stavio u postavu zato što je talentovan ili mlad nego zato što je na terenu to zaslužio. Ima punu podršku svih nas, za to smo se opredelili - podvukao je Milojević.