23.09.2024.

19:19

Foto: Informer

Sport

"Delije" ozbiljno pecnule "grobare"! Navijači Zvezde pominjanjem poznatog Hrvata razbesneli pristalice Partizana! (FOTO)

Dva najveća srpska kluba ponovo se suočavaju, a kako to obično biva, nije samo teren poprište borbe, već i tribine koje uvek doprinesu vatrenoj atmosferi.

Iako se timovi nalaze u različitim situacijama, istorija večitih derbija pokazuje da to nikada nije bilo presudno. Navijači, koji su neizostavni deo ovakvih mečeva, svojim pesmama i podrškom često preokreću tok igre i usmeravaju svoje ekipe ka pozitivnom ishodu.

Ovoga puta, sukobi između dve navijačke grupe počeli su i pre prvog zvižduka sudije. "Delije", navijači Crvene zvezde, iskoristile su priliku da isprozivaju "grobare", pristalice Partizana, razvijanjem transparenta koji je izazvao veliku pažnju na severnoj tribini.

Naime, "Delije" su odlučile da podsete na incident od pre nekoliko meseci, kada su "grobari" tokom jednog meča KK Partizan skandirali bivšem hrvatskom košarkašu Dinu Rađi. Ovaj potez crno-belih naišao je na osudu suparničke strane, a sada su navijači Zvezde odlučili da to iskoriste u svom stilu.

Informer

Prozivka "delija" za "grobare"

"Šta sever treba da viče, govori nam debil što Dinu Rađi kliče," pisalo je na transparentu koji je momentalno izazvao reakcije na stadionu.

Dok se očekuje početak utakmice, jasno je da će atmosfera biti na ivici eksplozije. Na terenu nas čeka borba za bodove, ali na tribinama već gori. Ostaje da vidimo ko će izaći kao pobednik, kako na terenu, tako i u duelu navijača.