23.09.2024.

23:47

Foto: Starsportphoto©

Sport

Došli smo da pobedimo! Čestitam svima! Kapiten Spajić prezadovoljan zbog trijumfa!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Partizan rezultatom 4:0 (2:0) u meču 9. kola Superlige Srbije. Tri gola za Crvenu zvezdu na stadionu u Humskoj postigao je Šerif Endiaje u 24. iz penala, 55. i 65. minutu. Jednom u strelce se upisao Silas Katompa Mvumpa u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Imaju na "Marakani" mnogo razloga za zadovoljstvo, a posebno zadovoljan bio je Uroš Spajić koji je kao kapiten predvodio crveno-bele do najveće pobede u Humskoj ikada. 

- Očekivali smo zatovren Partizan, došli smo sa namerom da pobedimo i dokažemo da smo kvalitetni. Otvorila nam se utakmica i iskontrolisali izuzev par minuta pada. Čestitam svima, čestitam momcima i navijačima, ponosan sam što sam deo istorijske pobede - rekao je Spajić. 

Informer

 

Ističe kapiten Crvene zvezde da je pobeda u derbiju veliki vetar u leđa pred nastavak sezone, a posebno gostovanje Interu u drugom kolu Lige šampiona. 

- Spremamo meč sa Železničarom i Interom, imamo želju da se što bolje pokažemo i u Ligi šampiona - završio je svoje obraćanje kapiten Crvene zvezde.