23.09.2024.

22:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezdan Terzić nakon "pokera" u Humskoj! Igrači će dobiti premiju za svaki gol razlike!

Ovaj trijumf predstavlja najubedljiviji uspeh "crveno-belih" u Humskoj, a odmah nakon meča oglasio se i generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić, sa snažnim porukama i pohvalama.

Terzić je u izjavi za zvanični sajt kluba istakao da je ovakva pobeda bila nešto što je klub dugo čekao, a igra i rezultat, prema njegovim rečima, verno oslikavaju trenutnu razliku u kvalitetu između Crvene zvezde i Partizana.

- Ovo je igra i rezultat koji smo čekali i dočekali. Realno oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana u svakom smislu. Svaka čast momcima i stručnom štabu. Danas na sastanku sa igračima sam im rekao da imaju premiju ne samo za pobedu nego za svaki gol razlike posebno. Želeo sam ubedljivu pobedu, jer mi to možemo, to nama pripada - izjavio je Terzić, naglašavajući da je motivisao igrače dodatnim nagradama pred meč.

Informer

uprava FK Crvena zvezda

Uz pohvale igračima, Terzić je uputio posebnu zahvalnost navijačima, koji su uvek tu da podrže "crveno-bele", naglašavajući koliko je njihov doprinos važan za tim.

Pokazali smo da se višegodišnji rad isplaćuje na najbolji mogući način. Potvrdili smo da imamo veliki kvalitet, koji će tek doći do izražaja u narednom periodu. Zvezdaši mogu da budu ponosni na spektakularnu pobedu u večitom derbiju i trijumf, koji je usrećio sve navijače našeg kluba. Idemo dalje još jače i još bolje - istakao je Terzić.

Ovom pobedom Crvena zvezda je poslala jasnu poruku o svojoj snazi i ambicijama, kako na domaćoj sceni, tako i u evropskim izazovima koji predstoje.