24.09.2024.

06:20

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Biram reči zbog poštovanja prem Partizanu... Ivanić brutalno iskren!

Kaznena ekspedicija Vladana Milojevića protunjala je sinoć kroz Humsku i u 174. večitom derbiju deklasirala Partizan sa 4:0. Crvena zvezda je na dominantan način savladala najvećeg rivala, a o tome koliko je aktuelni šampion bio nadmoćan dovoljno govori činjenica da najbolji igrač - Mirko Ivanić, nije učestvovao ni u jednom golu. 

Ivanić je nakon utakmice bio raspoložen za razgovor sa novinarima, tom prilikom dobio je pitanje da li je ikada razlika u kvalitetu između Zvezde i Partizana bila veća, a imao je direktan odgovor. 

- Po meni – nije. Tu sam skoro šest godina, svaki dolazak ovde je bio sve teži. Jeste razlika u kvalitetu velika i to smo pokazali danas. Imam veliko poštovanje prema Partizanu, moram da biram reči. Neću da kažem za četiri gola, ali definitivno smo bolja ekipa - rekao je na početku svog izlaganja Mirko Ivanić. 

Crveno-beli su od prvog do poslednjeg minuta držali konce u svojim rukama i došli do ubedljivog trijumfa, ali i čak 11 bodova prednosti na tabeli u odnosu na Partizan. Ipak, Ivanić smatra da nema prostora za opuštanje budući da je sezona tek počela. 

Informer

 

- Imam veliko poštovanje prema Partizanu, moram da biram reči. Neću da kažem za četiri gola, ali definitivno smo bolja ekipa. Nije gotovo. Imamo veliku prednost, ali ne možemo da razmišljamo na način da je gotovo. Biće nam, istina, sada lakše jer odmičemo Partizanu. Ko nam je najveći rival za titulu? Partizan - poručio je Zvezdin ofanzivac. 

Za kraj, dotakao se Ivanić i bisera Crvene zvezde - Andrije Maksimovića, koji je danas mimo svih očekivanja dobio mesto u startnoj postavi. Vratio je Mesi, kako ga na "Marakani" zovu, asistencijom kod drugog gola. 

- Prezadovoljni smo njim. Videli smo njegov kvalitet i na treningu. Ima još da radi, ali on je Zvezdina budućnost. Čestitam mu na odličnoj utakmici - podvukao je Ivanić.