24.09.2024.

05:24

Foto: Starsportphoto©

Sport

Milojević grmeo na 7 minuta do kraja meča, a Zvezda je vodila 4:0!

Brljirao je Šerif Ndijaje koji je posle pola veka postigao het-trik u večitom derbiju. Obrukao je pošteno najvećeg rivala, a Zvezda je četiri gola prednosti imala u 65. minutu i dominirala je u nastavku utakmice.

Ali, treneru Zvezde Vladanu Milojeviću to nije bilo dovoljno.  U 83. minutu Kanga je zamenio Seula, usledila je poruka trenera crveno-belih za ceo tim. Naime, komentator Arene koji je kraj terena pratio dešavanja,  preneo je reči Milojevića.

Informer

- Samo sada nemojte da padate - rekao je strateg crveno-belih.

Milojević je pokazao koliko želi ubedljivu pobedu u derbiju i crveno-beli su to i uspeli. Upisali su crveno-beli najubedljiviji trijumf u Humskoj ikada nakon što su sa 4:1 slavili 1955. u 16. derbiju, a isti rezultat je bio i u 50. 1976. i 70. okršaju najvećih rivala 1982. godine.

Informer

- Ovo je samo jedna utakmica. Dobro smo odigrali, imali smo plan. U velikoj meri su igrači odradili šta tražimo od njih, cilj je bio da kontrolišemo utakmicu, nađemo slabe tačke Partizana. Posle prvog gola, kad igrate derbi, protivnička ekipa mora da proba da se otvori, jer bude pod pritiskom. Došao je drugi gol u pravo vreme i rutinski smo kontrolisali i dali još dva gola. Zaslužena pobeda, da li je velika razlika ili ne - ne znam, neću da ulazim u to. Čestitao bih mojim igračima, nije lako ovde igrati, a kamoli pobediti - izjavio je Milojević posle pobede.