25.09.2024.

05:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Bruje mreže o malom navijaču Zvezde! Slovenac oduševljen, usrećio mališana (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde su u 174. večitom derbiju pobedili u Humskoj Partizanom sa 4:0. Posle utakmice na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji je oduševio sve navijače Zvezde. 

Jedan od najmlađih navijača crveno-belih, trogodišnji dečak, vraćao se sa utakmice sa tatom i na ulici pevao poznatu navijačku pesmu, pa je sve odjekivalo. Pevao je "Nikad nećeš biti sama, mi smo tvoji sinovi, napred Zvezdo, samo napred"... Na kraju ga je tata pohvalio: "Bravo, delijo".

Mališan ima samo tri godine, a korisnici na društvenoj mreži "X" pokrenli su akciju da mu Crvena zvezda uruči sezonsku kartu i da ga ugosti na stadionu "Rajko Mitić". Nisu dugo čekali na odgvor. Dobili su ga od prvotimca Crvene zvezde, Timija Maksa Elšnika iz Slovenije. On je ostavio poruku da je vrlo rad da ugosti mališana na utakmici koju će Zvezda odigrati protiv Železničara u petak od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

"Molim za kontakt tate malog Simona. Voleo bih da ih ugostim na utakmici u petak", napisao je Elšnik uz emotikone crveno-bele boje.

Informer

Svaka čast!