25.09.2024.

19:48

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Prucev grmi posle derbija: Hoću da se dokažem navijačima, očekujem ih na "Marakani" u petak!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju, zahvaljujući het-triku senegalskog fudbalera Šerifa Ndijajea, i pogotku Silasa Katompe Mvumpe. U asistente se na proteklom meču upisao i ruski fudbaler Jegor Prucev, koji ne skriva oduševljenje što je igrao na istorijskom derbiju i ostvario značajan učinak.

- Pobeda protiv večitog rivala je izuzetno značajna. Ubedljivo smo trijumfovali, što će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja za nastavak sezone. Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram, upisao sam asistenciju i pomogao ekipi da stigne do trijumfa, pokušavam da se dokažem. Zadovoljni smo prikazanom igrom, ali je derbi već arhiviran i razmišljamo samo o narednom meču protiv Železničara. Ritam utakmica je izuzetno naporan i moramo da budemo fokusirani u svakom momentu. Igramo na svaka tri dana, ali smo se za to borili i sada je trenutak da uživamo u svakom meču, kako na Marakani, tako i na gostujućem terenu - poručio je Prucev.

Informer

Jegor Prucev

Perspektivni vezista govorio je i o predstojećem meču protiv Železničara koji je na programu u petak od 19 časova. Prucev je iskoristio priliku da pozove navijače da dođu na "Marakanu" i podrže crveno-bele u što većem broju.

- Znam koliko smo obradovali navijače pobedom u derbiju, te sam siguran da će doći na utakmicu protiv Železničara u velikom broju, da nas pozdrave i da nam pomognu da dođemo do novog trijumfa. Biće to odlična prilika i da nam pruže vetar u leđa pred gostovanje Interu. Uvek je sjajan osećaj kada igram pred zvezdašima koji prave neverovatnu atmosferu i na svakom duelu nas motivišu i dodatno inspirišu da budemo još bolji. Očekujemo ih na stadionu i radujemo se da ih vidimo u što većem broju - zaključio je Prucev.