25.09.2024.

19:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda sve bliža rekordu! Prodato preko 10.500 sezonskih karata!

Nova sezona za Crvenu zvezdu nije počela sjajno budući da je četa Janisa Sferopulosa već u prvom kolu ABA lige doživela poraz. Novajlija u regionalnoj ligi - Dubai, savladao je aktuelnog šampiona na svom terenu. Da će crveno-belima biti potrebno vreme da se potpuno uigraju videlo se u nedelju, ali koliko zvezdaška javnost veruje u grčkog stručnjaka i njegov tim vidi se po ukupnoj broju prodatih sezonskih karata. 

Crvena zvezda se na društvenim mrežama pohvalila informacijom da je do danas prodato preko 10.500 sezonskih ulaznica! Jasno je, dakle, da će četa Janisa Sferopulosa u Beogradskoj areni imati ogromnu podršku svojih navijača posebno u mečevima Evrolige. 

Prodaja sezonskih karata traje do 30. septembra, a ukoliko navijači nastave da kupuju ulaznice za sve utakmice lako bi mogao da bude srušen prošlogodišnji rekord kada je prodato 12.000 karata. 

Informer

 

Prisećanja radi, Crvena zvezda je prošle sezone u Evroligi bila drugi najgledaniji tim sa prosekom od 17.842 gledaoca po meču uprkos slaboj sezoni u elitnom takmičenju. Ta cifra bi u novoj takmičarskoj godini mogla da bude značajno veća, ali će na to uticati rezultati.

Sa Malog Kalemegdana poručuju da će pojedinačne cene karata za utakmice biti nešto veće u odnosu na ranije godine, ali tačnih informacija još uvek nema. Prvi meč pred domaćim navijačima Crvena zvezda igra u subotu protiv Mornara u okviru ABA lige, kada je reč o Evroligi - prvo u Beogradsku arenu stiže Baskonija. Taj duel na programu je 9. oktobra.