26.09.2024.

12:29

Foto: Starsportphoto

Sport

Oprosti mu Bože! Boško Đurovski je ovako odgovorio Terziću kad mu je pokazao bratov intervju!

Crveno-beli su na gostujućem terenu sa 4:0 savladali svog najvećeg rivala u meču 9. kola Superlige Srbije.

Odavno nismo gledali ovakav derbi, Zvezda je svakako bila favorit, ali nisu svi mislili tako. Čovek koji je svojevremeno nastupao za oba večita rivala, Milko Đurovski izjavio je pre meča za "Informer" da će Partizan pobediti Zvezdu, koaj po njegovim rečima ima previše stranaca.

- Ja mislim da će Partizan da pobedi Zvezdu u derbiju. Oba kluba su brend i derbi je posebna utakmica da li bili oni prvi ili poslednji. Smatram da Partizan može da dobije tu utakmicu jer im je to dobra šansa da se vrate - rekao je tada on.

Informer

Njegov brat, Boško nije imao dilemu, a za medije je podelio informaciju da je o tome imao razgovor s generalnim direktorom Crvene zvezde, Zvezdanom Terzićem.

- U Americi sam. I odmah mi je Zvezdan Terzić prosledio taj intervju. Znate šta sam mu odgovorio. Bože, oprosti mu, one zna šta priča! Evo, da vam prosledim i poruku koju sam poslao Terzi - otkrio je Đurovski za Kurir.

Informer

Boško Đurovski je posle "večitog derbija" dao izjavu i za "Informer" i tada je rekao da je njegov brat uvek bio na kontra strani.

- On priča neke svoje priče, takav je bio oduvek. Oduvek je bio na kontra strani zato je i otišao u Partizan. Hteo je možda malo da ih motiviše, ali nije uspeo - rekao je nekadašnji as crveno-belih.