26.09.2024.

17:20

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda oduševila najmlađe! Lepe vesti pred okršaj sa Železničarom u Superligi!

Utakmica je zakazana za sutra u 19 časova, a crveno-beli nastavljaju sa svojom popularnom akcijom, omogućavajući najmlađim navijačima poseban tretman na mečevima domaćeg prvenstva.

- Crvena zvezda obaveštava sve zvezdaše da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na meču protiv Železničara. Naš klub nastavlja sa sjajnom akcijom, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu Marakane na mečevima domaćeg prvenstva. Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Železničara - navodi se u zvaničnom saopštenju kluba.

Informer

Stadion "Rajko Mitić"

Da bi mališani mogli da uživaju u atmosferi na "Marakani", potrebno je da budu u pratnji odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za ovaj meč. Očekuje se da će mnogi roditelji iskoristiti ovu priliku kako bi svojoj deci priuštili nezaboravno iskustvo i podržali crveno-bele u borbi za tri boda.

Meč između Crvene zvezde i Železničara donosi nova uzbuđenja u Superligi, a stadion će ovog puta biti ispunjen smehom i energijom najmlađih navijača, koji će imati priliku da uživo bodre svoje omiljene fudbalere.