26.09.2024.

17:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

Milojević obradovao "delije" pred Pančevce: Ivanić u procesu oporavka!

Meč sa Pančevcima je na programu u petak (Arena 1 premijum 19.00), a na "Marakanu" dolazi ekipa koja trenutno zauzima sedmu poziciju domaćeg šampionata.

Iako veliki favoriti, crveno-belima neće biti lako, a posao im ne olakšava ni povreda primicača koju je zaradio Mirko Ivanić. Ipak, trener Milojević iznosi optimistične prognoze u vezi sa njegovim povratkom na teren.

Informer

Ivanić van stroja

- Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što pre priključi ekipi - rekao je stručnjak iz Aranđelovca.

Potom se osvrnuo na narednog rivala i iskazao veliko poštovanje mladom kolegi na klupi Železničara, Marku Saviću (40), kao i kapitenu "plavih", Lazaru Romaniću. 

Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera. O Romaniću sam govorio i prethodni put kada smo igrali protiv Železničara. On je Zvezdino dete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiu. Pružao je fenomenalne partije i izrastao je u jednog dobrog igrača. Pored ostalih fudbalera Železničara i od njega nam preti opasnost - kazao je Milojević.

Informer

Lazar Romanić

Nada se popularni Miloje što boljoj atmosferi sutra na Topčiderskom brdu i poziva navijače da u što većem broju ispune velelepni stadion.