27.09.2024.

18:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

KRAJ! Železničar namučio Zvezdu pred Inter! (VIDEO)

Ekipa Vladana Milojevića dočekuje Pančevce između istorijske pobede u večitom derbiju (4:0) protiv Partizana i utakmice koju u utorak igraju protiv Intera iz Milana u Ligi šampiona.

 

CRVENA ZVEZDA - ŽELEZNIČAR 2:1 (1:0)

Beograd.

Stadion: Rajko Mitić.

Kapacitet: 51.755.

Sudija: Srđan Jovanović.

Strelac: Drkušić u 33, Ilić u 70 za Crvenu zvezdu, Eze u 60. minutu za Železničar.

Žuti kartoni: Milunović (Crvena zvezda), Nikola Jovanović, Romanić (Železničar).

CRVENA ZVEZDA:Glazer (od 63. Ilić) – Prucev, Điga, Drkušić, Rodić - Krunić (od 63. Dalsio), Elšnik - Ilić, Katai (od 67. Endijaje), Milson (od 67. Radonjić) - Duarte (od 83. Maksimović).

ŽELEZNIČAR: Popović - Jusif, Milikić, Milunović, Konatar - Sanogo (od 81. Cvetković), Mitrović (od 56. Jevremović) - Jovanović (od 56. Pirgić), Knežević (od 67. Milosavljević), Eze (od 67. El Fardu Ben) - Romanić.

TOK MEČA:

DRUGO POLUVREME:

90+3. minut - Kraj utakmice

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade

84. minut - Poslčednja izmena Vladana Milojevića. U igru ulazi Zvezdin Mesi Andrija Maksimović.

80. minut - Sada se i Nemanja Radonjić drži za nogu, kao da se i on povredio. Pre toga Omri Glazer je morao da napusti teren zbog povrede. 

70. minut - GOOOOOOOOOOL! 2:1! Radonjić , ipak nije izašao sa loptom van terena štop je potvrdio i VAR. Ilić je strelac.

66. minut - Milojević odmah reaguje Katai je izašao, na terenu je Šerif Ndijaje. radonjić menja Milsona.

60. minut - GOOOOOOOOOOOL! 1:1! Železničar je izjednačio, strelac Eze! Velika greška golmana Glazera, a da sve bude još crnje izraelski čuvar mreže se povredio i umesto njega na golu je Marko Ilić. Loše vesti za Crvenu zvezdu pred Inter.

54. minut - Slovenački reprezentativac Elšnik je pokušao iskosa sa nekih 18 metara, golman Popović odlično interveniše. 

51. minut - Prvi pokušaj crveno-belih u drugom poluvremenu. Šutirao je Milson iz okreta u šesnaestercu "dizelke" ali bez uspeha.

46. minut - Utakmica je nastavljena. Nema izmena u ekipama.

PRVO POLUVREME

45+2. minut - Kraj prvog poluvremena. 

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

44. minut - I treći žuti karton za goste. Posle Jovanovića i Romanića upisan je i Sanogo. 

36. minut - Sporni trenutak. U kontri Zvezde, Milson je odložio loptu ka Duarteu, kome jew sa leđa došao Milikić oborio ga. Na "prvo gledanje" gurnuo ga je za penal, ali Jovanović nije reagovao.

33. minut - GOOOOOOOOOOL! 1:0! Povela je Crvena zvezda! Prvi pogodak Vanje Drkušića u crveno-belom dresu. Četvrti korner za ekipu Vladana Milojevića. Slovenačka veza je proradila Elšnik je centrirao, a Drkušić postigao gol. Sporo je išla lopta, ali je nekako uspela od stativu da uđe u gol.

Informer

 

21. minut - Zvezda ima inicijativu, kruži oko gola "dizelke", ali gola nema. Jovanović je šutirao, ovo je prvi pokušaj gostiju. Probao je iskosa sa ivice šesnaesterca na dalju stativu, Glazer se bacio, a lopta je otišla pored gola. 

12. minut - Šansa za kontru iz "vedra neba" za Železničar. Eze je dobio loptu iz odbrambenih redova i krenuo ka golu, ali je u trku zaboravio loptu. 

6. minut - Protest fudbalera Železničara, koji gestikulaaju ka sudiji da je Seku Sanogo fauliran pri oduzimanju lopte, koja je u šesnaestercu stigla do Duartea, ali ga je dugo nameštanje koštalo. Blok Milikića.

1. minut - Utakmica je počela, prvi su sa centra krenuli gosti.

Informer

18.59 - El Fardu Ben je po izlasku na teren dobio aplauze, on je po prvi put na ovom stadionu od odlaska iz Zvezde i počinje meč sa klupe.

18.45 - Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je u najavi meča sa Pančevcima poozvao navijače da dođu i pohvalio kolegu na klupi rivala:

- U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč protiv Železničara, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna. Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera.

18.30 - Crvena zvezda je prva na tabeli sa 22 boda uz utakmicu manje, dok je Železničar na sedmoj poziciji  sa 13 bodova.

18.15 - Nekoliko sati pre početka utakmice odlična vest za sve zvezdaše. Ugovor je produžio Zvezdin Mesi - Andrija Maksimović.

18.00 - Dobar dan i dobro došli na blog uživo utakmice Crvena zvezda - Železničar na portalu Informer.rs.