28.09.2024.

07:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezdina premijera u Beogradu! Davidovac poziva na oprez: Meč u prvom kolu nije prava slika!

Nova sezona za košarkaše Crvene zvezde nije počela na pravi način budući da je četa Janisa Sferopulosa u prvom kolu ABA lige doživela poraz na gostovanju Dubaiju. Šansu da poprave utisak i vrate sa na pobednički kolosek imaju večeras od 18 časova u Beogradskoj areni protiv Mornara iz Bara. 

Crnogorski predstavnik ima ogromnih finansijskih problema zbog čega je nastup u ABA ligi bio pod znakom pitanja. Uspeo je Mornar da okupi ekipu i dočeka start nove sezone, ali se u prvom kolu nije proslavio. Ipak, slabo izdanje Barana neće prevariti crveno-bele budući da Dejan Davidovac u najavi utakmice poziva na oprez. 

Informer

 

- Želimo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo svakog rivala pa i ekipu Mornara koja je značajno izmenila svoj sastav i jasno je da će im biti potrebno vreme da se uigraju. Zato njihov ubedljiv poraz u prvom kolu nije prava slika i realan odraz kvaliteta, kao što uostalom i mi želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice. Pobeda u meču sa Mornarom koji je sada u našem fokusu bila bi lep uvod u nedelju u kojoj se pripremamo za vrlo važan meč u Parizu na startu Evrolige. Pozivam i naše navijače da dođu i podrže nas u subotu - rekao je Dejan Davidovac. 

Mornar je u prvom kolu igrao crnogorski derbi protiv Budućnosti, ali su "plavi" na gostovanju u Baru slavili sa 98:51.