29.09.2024.

08:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda prežaljena! Crveno-belI odavno ovako nisu poniženi i otpisani

Ako verujete bukmejkerima šanse srpskog tima da trijumfuje u Milanu su minimalne. Kvota na pobedu crveno-belih je 16, na Inter 1,16, dok je na remi devet.

Zvezda je na startu takmičenja na "Marakani" poražena od Benfike sa 2:1, dok je Iner odigrao meč bez pobednika i golova u Mančesteru sa Sitijem. Kladionice pred utakmicu u Italiji smatraju da je Inter apsolutni favorit, te da bi bilo prvorazredno iznenađenje da Beograđani trijumfuju. Takođe, najviše šansi da postigne gol na meču u utorak daju Martinezu - kvota je 4,7, a na veruju u Zvezdine golgetere, kvota je čak 19 da će mrežu zatresu Šerif Ndijaje, Nemanja Radonjić, Bruno Duarte ili Peter Olajinka.

Informer

Da će Inter voditi na poluvremenu i pobediti na kraju koeficijent je 1,6, dok je na Zvezdu čak 29, a 25, da će crveno-beli dobiti prvi deo meča, a Inter na kraju pobediti. Ko veruje u iznenđenja može da se kladi da domaćin dobija prvih 45 minuta, a Beograđani meč, kvota je neverovatnih 141. 

Šerif je postigao het-trik u derbiju protiv Partizana, dok je kvota 276 da bi to mofao da ponovi protiv "neroazura", dok je na Martineza samo 19 da može da postigne tri gola protiv šampiona Srbije.

Informer

Podsećamo, Zvezda je pred Inter imala uvertiru protiv Železničara, crveno-beli su na "Marakani" slavili sa 2:1. S druge strane, "neroazuri" su savladali ekipu Udinezea sa 3:2, u okviru šetog kola italijanske Serije A. Poveo je Inter već u prvom minutu, a  domaćin izjednačio preko Kabaselea u 35. minutu, ali je onda na scenu stupio Lautaro Martinez. Pogodio je argentinski napadač prvo u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, da bi već na startu drugog, u 47. minutu ponovo zatresao mrežu. Udineze je uspeo samo da smanji preko Luke u 83. minutu.