29.09.2024.

12:21

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda oslabljena u Parizu! Miloš Teodosić neće igrati na otvaranju sezone u Evroligi!

Ekipa će morati da se suoči sa ovim izazovom bez svog najiskusnijeg igrača, Miloša Teodosića, koji mora da odradi suspenziju iz prošle sezone.

Teodosić je kažnjen od strane Evrolige sa dve utakmice neigranja zbog incidenta na utakmici protiv Anadolu Efesa, kada je u žustroj svađi sa sudijama došlo do tenzija koje su pretili da eskaliraju u fizički sukob. Ta utakmica ostala je upamćena kao jedna od najtežih u karijeri Teodosića, kao i za sam tim Crvene zvezde, koji je pretrpeo istorijski poraz od 45 poena razlike.

Informer

Miloš Teodosić

Ova kazna znači da Teodosić neće biti u mogućnosti da pomogne ekipi ni na drugom meču Evrolige, kada Crvena zvezda dočekuje Baskoniju 9. oktobra u Beogradskoj areni.

Njegovo odsustvo predstavlja ozbiljan udarac za crveno-bele, jer Teodosićev doprinos kao vođa tima i organizator igre može biti ključan u ovakvim mečevima. Bez njega, Zvezda će morati da pronađe druge načine da se suprotstavi Parizu, a Sferopulos će se osloniti na preostale igrače da popune prazninu koju ostavlja ovaj legendarni plejmejker.

Ostaje da se vidi kako će Crvena zvezda odgovoriti na ovaj izazov i da li će uspeti da se izbori sa ovim značajnim hendikepom na startu Evrolige.